Log in

Suradnik/suradnica

  • Objavljeno u Posao

Radno mjesto obuhvaća poslove iz domene obrade poslovne i knjigovodstvene dokumentacije, digitalizacije poslovnih procesa te podrške poslovnim subjektima.

Prijave na natječaj zaprimaju se putem niže navedenog Upitnika. Pitanja iz Upitnika služe za što adekvatniji raspored poslova i radnih mjesta, što znači da se putem istog Upitnika kandidiraju i početnici.
U tom slučaju postoji mogućnost dodjele mentora po potrebi, te se ne očekuje da djelatnici na jednostavnijim radnim mjestima trebaju imati istu razinu znanja kao stariji kolege, o čemu također ovise i plaće, bez obzira na formalno obrazovanje.

No, stoga tražimo djelatnike koji su spremni uložiti potrebno vrijeme u unapređenje svojih kompetencija i znanja, pokazuju visoku razinu analitičnosti i temeljitost, kako bi u konačnici suvereno vladali poslom za koji su zaduženi.

Nakon početnog perioda, zapošljavamo na neodređeno, isplaćujemo 13. plaću, regres, uskrsnicu, božićnicu, darove za djecu, a isplata plaća je uvijek 1. radni dan u mjesecu. S druge strane očekujemo interes za posao, temeljito i efikasno obavljanje istog i nadogradnju znanja u skladu s potrebama struke. Mogući su dogovori oko godišnjeg odmora, radnog vremena u slučaju posebnih obveza (djeca, zdravstveni pregledi) i sl.. Kao poslovna podrška djelujemo kroz poslovnicu u Splitu te u Poslovnom centru Pavlinska u Varaždinu. Složene i rijetke situacije, problematični klijenti i sl. rješavaju se u dogovoru sa starijim kolegama koji imaju ovlasti i načine rješavanja, ili prosljeđuju nadređenima. Ne očekujemo od novozaposlenih rješavanje nemogućih situacija, obzirom da je to uloga vodstva svake tvrtke. Stoga su za one koji na znatan dio pitanja iz upitnika odgovore negativno, predviđene početničke pozicije za osposobljavanje, ukoliko su njihova očekivanja u vezi naknada/plaća u skladu s prezentiranim znanjima i vještinama, bez obzira očekuju li osposobljavanje na teret HZZ-a ili traže Poslodavca koji će snositi taj trošak. Stoga je preporuka da u navođenju početnih želja i očekivanja budete realni, koliko god to smatrate poslom na kojem biste jednoga dana mogli ostvariti svoj potencijal.

Uz dobru organizaciju, sistematičnost, sklonost uočavanju detalja, logiku i temeljitost - savjesno i efikasno obavljen posao uvijek je na osobno zadovoljstvo i zadovoljstvo tima. Uz nastojanje da raspored poslova bude u skladu sa rasporedom rokova, te tako i razina stresa svedena na najmanju moguću mjeru (koliko god se ta riječ u novije vrijeme koristi i u pozitivnom kontekstu). Članovi našeg tima nisu u obavezi biti dostupni niti se javljati nakon završetka radnog vremena, te nastojimo da svoje privatno vrijeme možete imati samo za sebe. Želimo osobe koje će u našem timu ostati dugo i razvijati se osobno i profesionalno, stoga Vas molimo da se ne javljate ukoliko niste sigurni da je upravo to posao koji želite u dugoročnom smislu.

Pratimo pokazatelje učinkovitosti, pravovremenog, točnog i stručnog obavljanja poslova, pridržavanja rokova i točnosti informacija, te raspored poslova ovisi o navedenom.

Uvijek smo otvoreni i za prijave svih onih koji imaju motivaciju za posao ili učenje i osposobljavanje preko neke od mjera HZZ-a, bez obzira imamo li trenutno aktivan natječaj. Za one koji razmišljaju o tečaju knjigovodstva, preporuka je da prvo provjere mogućnosti uvođenja u rad putem mjere HZZ-a po nazivom Osposobljavanje na radnom mjestu (što nije sinonim za stručno osposobljavanje), jer svako osposobljavanje u realnom radnom okruženju ima sasvim drugačiju vrijednost u odnosu na bilo koji tečaj knjigovodstva. Naravno pod uvjetom da uspiju pronaći poslodavca koji je voljan osigurati i opremiti radno mjesto i posvetiti svoje vrijeme obučavanju nekoga 3 ili 6 mj. Za kandidate koji ne vladaju samostalno niti polovinom niže navedenih poslova iz upitnika, pohađanje osposobljavanja na radnom mjestu moguće je i kod nas.
 
O temi plaća u knjigovodstvu možete pročitati na ovom linku. Za osobe kompetentne za samostalan rad na svim tipovima poslova iz nižeg upitnika, imamo uvijek otvorena radna mjesta, uz iznadprosječnu valorizaciju i plaću sukladno razini stručnosti u preuzetim poslovima.
 
Pozvani su kandidati sljedećih usmjerenja:
  • Gimnazija
  • Ekonomska i komercijalna usmjerenja
  • Primjena informacijske tehnologije u poslovanju, IT
  • Digitalna ekonomija
  • Upravni pravnici porezne struke
  • Upravni pravnici javne uprave (uz SSS ekonomskog smjera)
 
Skrećemo pažnju da je u upitniku nekoliko trik pitanja, po kojima ocjenjujemo pronicljivost kandidata.

Prijave izvan nižeg kandidacijskog obrasca, na email, telefonski i sl. ne zaprimamo. Da biste mogli popunjavati Google obrasce, morate biti prijavljeni u Google account (Gmail i sl.).

KANDIDACIJSKI OBRAZAC

 

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 17 October 2022 11:39
Više u ovoj kategoriji: Asistent/asistentica »