Log in

Knjigovodstvene usluge - cijena s mjesečnim poslovnim rezultatom

Razmjer vremena utrošenog na administraciju i knjigovodstvo u odnosu na ostale Razmjer vremena utrošenog na administraciju i knjigovodstvo u odnosu na ostale

Na prikazanom grafikonu (Churchill, Ford, Walker: Sales Force Management), vidimo nesrazmjer vremena utrošenog na putovanja, čekanja i administraciju, u odnosu na primarne djelatnosti tvrtki. Žalbe managementa na to da imaju osjećaj da po cijele dane rade administraciju, nisu neosnovane. Iako postoji više istraživanja na ovu temu, te razmjeri nisu identični, u osnovi svi daju sličan rezultat.

Svjesni smo navedenog problema, te je naša misija osloboditi management i prodaju što je moguće većeg dijela administracije, osobnih dolazaka i sl., što uspostavom posebne organizacije posla i softwarea uspješno provodimo već niz godina, o čemu svjedoče naši korisnici. Tehnologije koristimo u svim raspoloživim i dostupnim segmentima, čime se suradnici i korisnici rasterećuju administracije i do 50%. Dakle iznad navedenih 34% vremena koje sada trošite na administraciju, a to je više od trećine vašeg radnog angažmana - može se prepoloviti. Ne treba ni spominjati koje su uštede na godišnjoj razini, i zašto se oni koji su jednom isprobali online knjigovodstvo više nikada ne vraćaju na klasično.

U isti program za knjigovodstvo koji koristi knjigovodstveni servis, ima online pristup i korisnik sa svoje lokacije, putem dodijeljenog korisničkog imena i lozinke. Na ovaj način korisnik ima stalni uvid u svoje knjigovodstveno stanje te nema potrebe za drugim programima za izradu ponuda, računa, kontrolu dugovanja itd...

Dostava dokumenata se obavlja direktno u program ili na email (napominjemo da razmjena dokumenta putem Google drive i sl. nije sinonim za Online knjigovodstvo).

Dakle, naši klijenti imaju pristup istoj aplikaciji za knjigovodstvo koju koristimo i mi kao knjigovodstveni servis, te se iz nje izdaju i izlazni računi. Mi pružamo usluge knjiženja, izvještaja i završni račun. Stranka ima pristup svim kreiranim izvještajima u programu 24/7.
Ovlaštene osobe tvrtke tako imaju uvid u svoje financijsko stanje kontinuirano, te u bilo kojem trenutku mogu zatražiti savjet u vezi bilo kojeg pitanja i nejasnoće.

Cilj ovakve organizacije knjigovodstva, je olakšati manjim tvrtkama pravovremeno poslovno planiranje temeljem dostupnosti informacija iz knjigovodstvenog sustava, kako bi na vrijeme mogle predvidjeti moguća mjesta uštede ili povećanja prihoda. Do sada je neograničena dostupnost informacijama iz knjigovodstvenog sustava, bila rezervirana uglavnom za veće poslovne subjekte sa vlastitim knjigovodstvenim službama. Manje tvrtke koje koriste outsourcing knjigovodstvene usluge, su podatke od svojih knjigovodstvenih servisa mogle dobiti povremeno ili na kraju godine.

Prelaskom na online programe za vođenje poslovanja, ostvarene su i pretpostavke za smanjenje količine papirnate dokumentacije, ubrzani protok informacija, smanjenje mogućnosti grešaka radi višekratnih prijepisa istih podataka te u konačnici smanjenje administrativnih troškova poslovanja, o kojem se tako mnogo priča, a rijetko nešto i poduzima.

Provjerite iz kojeg razloga tvrtke od Dubrovnika, Osijeka ili Opatije koriste knjigovodstvo iz Varaždina...

S popustom za nove tvrtke, cijene su i do 50% niže!