Log in
Izdvojeno:

Orjentaciona cijena knjigovodstvenih usluga i programa

U isti program za knjigovodstvo koji koristi knjigovodstveni servis, ima online pristup i korisnik sa svoje lokacije, putem dodijeljenog korisničkog imena i lozinke. Na ovaj način korisnik ima stalni uvid u svoje knjigovodstveno stanje te nema potrebe za drugim programima za izradu ponuda, računa, kontrolu dugovanja itd...

Razmjena dokumenata i podataka se obavlja elektronskim putem (fax, email i sl.).

Dakle, naši klijenti imaju pristup istoj aplikaciji za knjigovodstvo koju koristimo i mi kao knjigovodstveni servis, te klijent program može koristiti za vođenje vlastitih evidencija poslovanja. Mi pružamo usluge kontrole, knjiženja, izvještaje i završni račun. Stranka ima pristup svim kreiranim izvještajima u programu u bilo koje doba.
Ovlaštene osobe tvrtke tako imaju uvid u svoje financijsko stanje kontinuirano, te u bilo kojem trenutku može zatražiti savjet u vezi bilo kojeg pitanja i nejasnoće.

Cilj ovakve organizacije knjigovodstva, je olakšati manjim tvrtkama pravovremeno poslovno planiranje temeljem dostupnosti informacija iz knjigovodstvenog sustava, kako bi na vrijeme mogle predvidjeti moguća mjesta uštede ili povećanja prihoda. Do sada je neograničena dostupnost informacijama iz knjigovodstvenog sustava, bila rezervirana uglavnom za veće poslovne subjekte sa vlastitim knjigovodstvenim službama. Manje tvrtke koje koriste outsourcing knjigovodstvene usluge, su podatke od svojih knjigovodstvenih servisa mogle dobiti povremeno ili na kraju godine.

Prelaskom na online programe za vođenje poslovanja, ostvarene su i pretpostavke za smanjenje količine papirnate dokumentacije, ubrzani protok informacija, smanjenje mogućnosti grešaka radi višestrukih unosa istih podataka te u konačnici smanjenje troškova poslovanja.

S popustom od 30% za nove tvrtke, cijena knjigovodstva kreće se već od 350kn+pdv za manje uslužne firme!

 

Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama.

Izjava o prihvaćanju "Cookie-a". Ova stranica koristi internetske "kolačiće" i slične tehnologije. Više informacija

Prihvaćam