Log in

Pokrenite vlastitu web trgovinu unutar 10 dana

Ukoliko razmišljate o pokretanju vlastite web trgovine, a ne znate kako bi započeli, naša usluga "web trgovina - sve na jednom mjestu" je odgovor na sve vaše probleme.

Ukoliko nemate registriranu tvrtku, pružamo pomoć pri registraciji te po potrebi adresu za sjedište firme.

Paket "Sve na jednom mjestu" uključuje:

  1. Edukacija iz propisa o trgovini i maloprodaji putem interneta
  2. Gotovi web shop na Magento platformi
  3. Edukacija u radu sa web trgovinom
  4. SEO - osnovna optimizacija vaše web trgovine
  5. Program za robno knjigovodstvo integriran sa web trgovinom (sinhronizacija zaliha, automatizacija i centralizacija računa, fiskalizacija...)
  6. Knjigovodstveni program
  7. Informacije vezano uz izmjene zakona i relevantne propise putem newslettera
  8. Knjigovodstvene usluge

Usluga je namijenjena svima koji žele pokrenuti vlastiti web-business, a ne znaju kako. Sada na jednom mjestu moguće dobiti sve informacije, kako tehničke tako i zakonske, za pokretanje vlastite online trgovine. Prodaja robe putem interneta (web trgovine) je zakonski svrstana u maloprodaju i regulirana Zakonom o trgovini i Zakonom o zaštiti potrošača, pa treba voditi brigu o svim relevantim propisima.

Bez obzira što u nekim slučajevima roba uopće ne dolazi do vas, nego ide direktno kupcu (trgovina u tranzitu), u poslovnim knjigama ste obvezni evidentirati nabavu i prodaju robe za daljnju prodaju. Kao prodavatelj snosite i odgovornost za ispravnost naručene robe te ste dužni prihvatiti i sve povrate robe od kupaca.

Dodatni problem može stvarati situacija ukoliko program u kojem vodite zalihe nije povezan sa web trgovinom te količinska stanja i cijene morate ručno ažurirati. To dovodi do toga da kupac putem web trgovine može naručiti robu koju trenutno nemate na zalihama, jer stanje zaliha u web trgovini nije sinhronizirano sa stvarnim stanjima u programu za robno ili obrnuto. Također je moguće da ste zaboravili ažurirati cijene iskazane u web trgovini, a kupac je predao narudžbu. Sukladno Zakonu, dužni ste isporučiti robi po iskazanoj cijeni, bez obzira je li to na Vašu štetu.

Da bi izbjegli takve situacije, u našem paketu usluga, web trgovina je povezana sa knjigovodstvnim programom i robnim knjigovodstvom, te se sinhronizacija cijena i zaliha obavlja na jedan klik miša.

Za korištenje administratorskog sučelja web trgovine i knjigovodstvenog programa potrebna su osnovna informatička znanja u radu sa računalom. U sklopu usluge dajemo poduku u radu sa programima tako da sve potrebne opcije možete samostalno koristiti.

Obzirom da naplata računa putem kartica i gotovine podliježe fiskalizaciji, unutar knjigovodstvenog programa imate i modul za fiskalizaciju računa.

Ukoliko smatrate da Vaša roba ima kupce i izvan RH, moguće je web trgovinu prevesti na više jezika.

U sklopu knjigovodstvenih usluga, obraditi ćemo svu Vašu poslovnu dokumentaciju te pripremiti i predati sve zakonske izvještaje elektronskim putem. Obavijestit ćemo Vas o zakonskim izmjenama i drugim obavezema vezanim uz poslovanje firme putem newslettera.
Pomoći ćemo Vam savjetima i informacijama o zakonskim propisima u vođenju poslovanja i  donošenju poslovnih odluka.

Mnoštvo je predavanja i seminara o e-poslovanju na teoretskoj razini sa pretpostavkama kako bi to trebalo funkcionirati, ali samo kod nas možete odmah dobiti kompletnu uslugu i sva programska rješenja na jednom mjestu, kao i poduku i konkretne savjete u Vašoj domeni e-poslovanja.

Mi ne pričamo o e-poslovanju i ne držimo predavanja - na raspolaganju smo svima koji trebaju konkretnu administrativno/tehničku podršku i pomoć u radu.

Primjer web shopa integriranog sa knjigovodstvenim sustavom možete pogledati na WebTrgovina.biz