Log in

Online knjigovodstvo - dnevna ažurnost, ušteda do 50%!

Razmišljate li kako:

  • smanjiti potrebu za osobnim dostavljanjem dokumenata knjigovođi
  • smanjiti potrebe višekratnog unosa i prepisivanja dokumenata
  • imati 0-24h uvid u svoje poslovanje i financijsko stanje
  • printati račune, otpremnice i izvještaje kada god to poželite
  • integrirati svoju web trgovinu sa knjigovodstvenim sustavom kako biste minimizirali potrebu ručne administracije dokumenata

na pola ste puta do odgovora - online knjigovodstvo rješenje je koje tražite!

Ukoliko nemate vlastitog knjigovođu, nego koristite usluge vanjskog knjigovodstvenog servisa, preporučljivo je da i vi i knjigovodstveni servis koristite isti program. Ukoliko je program smješten i konfiguriran na način da pristup imate i vi i knjigovođa, potreba za prepisivanjem odnosno unosom dokumenata svodi se na najmanju moguću mjeru, te omogućava ovlaštenim osobama tvrtke stalni uvid u potrebne evidencije i financijsko stanje.

Prilikom odabira online knjigovodstvenog programa, treba obratiti pozornost na nekoliko stvari:

  • jednostavnost unosa podataka i dokumenata (ponuda, računa...)
  • jednostavnost pristupa izvještajima kojima vlasnik tvrtke treba imati stalan pristup
  • jednostavnost knjiženja dokumenata, izvoda itd. sa aspekta knjigovođe

Obzirom da vam je putem online knjigovodstva cilj da u svakom trenutku imate kompletan pregled poslovanja, preporučljivo je da sami radite izlazne račune te da imate pregled naplaćenih/nenaplaćenih potraživanja.

Ulazni dokumenti se pak dostavljaju putem e-maila ili direktno u knjigovodstveni program, a originale korisnik arhivira kod sebe. Dostavljeni dokumenti vidljivi su u Knjizi pošte, te korisnik u bilo kojem trenutku može pogledati jesu li likvidirani, obrađeni ili nešto nije u redu s pojedinim dokumentom. Ukoliko korisnik želi ipak zadržati klasični način fizičkog dostavljanja dokumentacije u servis, dokumentacija se može bez problema zaprimati i na taj način, pogotovo ako se radi o velikim količinama dokumenata, prijelazu u novi knjigovodstveni servis sredinom godine itd. No, i u tom slučaju knjigovođa će je scan-irati i uploadati u knjigovodstveni program. Daljnje pretraživanje i uvid u dokumente moguće je vršiti u knjigovodstvenom programu.

Izvodi se također dostavljaju na email ili direktno u knjigovodstveni program.

Na taj način možete putem online knjigovodstvenog programa, u bilo kojem trenutku imati kompletan pregled poslovanja, a knjigovodstvenom servisu prepustiti završna knjiženja i izradu izvještaja za nadležne institucije.

Cijena online knjigovodstva kreće se već od 350kn+pdv za manje uslužne firme!