Log in
Valdez

Valdez

Maske za lice

 

3-slojna higijenska maska 1 paket=50 komada

 • Primjerene za dužu uporabu radi optimalnog prijanjanja, visoke zračnosti i otpornosti na prolazak tekućna (1200mmHg).
 • Troslojna konstrukcija.
 • Izrađene od mekih polipropilenskih i celuloznih materijala.
 • Tri sloja maske osiguravaju optimalnu zaštitu.
 • Mali otpor pri disanju.

 PAKIRANJE 50 kom. - 279,00kn + PDV

Maske za lice

Maske FFP2 NR KN95

 • Mogućnost višekratne uporabe.
 • Potpune prijanjanje obrazu.
 • Izrađene iz 4 sloja i dodatnih filtera.
 • Vanjski sloj zadržava krupnije čestice.
 • Drugi sloj je elektrostatičan (sadrži PM 2.5 prah).
 • Treći sloj je N95 filter, koji sprečava prolazak bakterija.
 • Četvrti sloj je elektrostatični sloj koji omogućava dodano filtriranje bakterija i mikročestica.

 

5 kom. - 135,90kn + PDV

 

Isporuka: odmah po uplati
U slučaju da maski trenutno nema na zalihi isporuka 7-10 dana

U cijenu nije uračunat trošak dostave.
Poveznica za narudžbu!
Po zaprimanju narudžbe dotavljamo ponudu za plaćanje sa uračunatim troškovima dostave.
 • Objavljeno u eURED

Politika o kolačićima

Politika o kolačićima

Politika o kolačićima objašnjava kako se na (web stranica) koriste kolačići, kakav izbor imate u vezi kolačića i kako možete pronaći dodatne informacije o kolačićima. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića.

Što su kolačići?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili adresa e-pošte). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića nisu Vam vidljive. Ipak, postavke internetskog preglednika možete promijeniti i tako sami izabrati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, te pobrisati spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internetskog preglednika i slično.

Kakve kolačiće koristimo i zašto?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju. Mi ih koristimo da omogućimo pristup sadržaju. Trajni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i zaporka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Trajni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama. Mi koristimo trajne kolačiće kako bi bolje razumjeli navike korisnika, tako da možemo poboljšati stranicu prema vašim navikama. Ova informacija je anonimna – ne vidimo individualne podatke korisnika.

Popis Kolačića

Kolačić Ime Svrha
Google Analytics -gat, _ga, _gid, Ove kolačiće koristimo radi skupljanja informacija o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu. Ove informacije koristimo za izradu izvještaja i poboljšanje stranice. Kolačići prikupljaju informacije u anonimnom obliku, uključujući i broj posjetitelja web stranice, od kuda posjetitelji dolaze na web stranicu i pojedinačne stranice koje posjećuju. Ako ne dopustite ove kolačiće, mi vaš posjet nećemo uključiti u našu statistiku


Kakav izbor imate u vezi kolačića

Isključivanjem kolačića odlučujete da nećete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite Internet preglednik koji koristite.

Chrome

Firefox

Internet Explorer

Opera (stranica na engleskom jeziku)

Safari

Imajte na umu, blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati ovu web stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam možda neće biti dostupne. Ako želite saznati više o kolačićima, uključujući i informacije o tome kako se kolačići postavljaju te kako možete upravljati njima ili ih isključiti, posjetite web stranicu www.allaboutcookies.org ili www.youronlinechoices.eu. Ako želite onemogućiti praćenje putem servisa Google Analytics na svim web smjestima, posjetite web stranicu http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Izmjene naše politike kolačića

Svaku buduću izmjenu naše politike o kolačićima objavit ćemo na ovoj stranici. Molimo Vas da povremeno posjetite ovu stranicu radi informiranja o mogućim izmjenama naše politike o kolačićima. Ova politika o kolačićima posljednji put je izmijenjena 12. veljače 2018. godine i zamjenjuje svaku drugu politiku o kolačićima koja je važila prije tog datuma.

Kontakt

Sva pitanja, komentari i zahtjevi vezani uz ovu politiku o kolačićima su dobrodošli te ih možete uputiti na adresu:

Valdez d.o.o.
Ured Tehnološki park Varaždin
42000 Varaždin
Hrvatska
 • Telefon: +385 (0)42 500 499
 • Email adresa:
 • Objavljeno u Uncategorised

Prelazak granice Republike Hrvatske

Stožer civilne zaštite je objavio izmjene odluke o zabrani prelaska državne granice o zabrani prelaska državne granice Republike Hrvatske.

Od 09.05.2020 godine omogućen je prelazak granice i ulazak u Republiku Hrvatsku za državljane iz EU i  trećih zemalja iz razloga:

1. Kada postoje poslovni razlozi ili drugi gospodarski interes, uz pridržavanje općih i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
2. Za putovanje zbog neodgodivih razloga.

Navedene mogućnosti se odnose samo na Republiku Hrvatsku. Druge zemlje imaju vlastita pravila te se za kretajne u tim zemljama ili dolazak/povratak iz Hrvatske trebate informirati u tim zemljama.

 • Objavljeno u eURED

Neplaćeni dopust

Neplaćeni dopust reguliran je odredbom čl. 87. Zakona o radu, koja propisuje da poslodavac može radniku na njegov zahtjev odobriti neplaćeni dopust.
Iz navedenog proizlazi da poslodavac može radniku, ali i ne mora, odobriti neplaćeni dopust, odnosno da  odobrenje  neplaćenog  dopusta  ovisi  isključivo  o volji poslodavca nakon što primi zahtjev radnika za odobrenjem neplaćenog dopusta s obzirom na to da poslodavac može odobriti neplaćeni dopust isključivo na zahtjev radnika.
Dakle,  neplaćeni  dopust  predstavlja  mogućnost oko koje se radnik i poslodavac moraju sporazumjeti, odnosno bez suglasnosti radnika i poslodavca nema neplaćenog  dopusta.
Drugim riječima, radnik za vrijeme neplaćenog dopusta:

 • ne ostvaruje pravo na plaću ili naknadu plaće niti
 • pravo iz zdravstvenog i mirovinskog osiguranja


S  obzirom  na  navedeno,  razvidno  je  da  poslodavac u skladu s odredbom čl. 87. st.2. ZR-a ima obvezu odjaviti  radnika  s  mirovinskog  i  zdravstvenog  osiguranja, odnosno staž osiguranja ne uračunava se u mirovinski staž.
Ako  poslodavac  odobri  radniku  korištenje  pravom na neplaćeni dopust, ne dolazi do prestanka radnog  odnosa  kod  navedenog  poslodavca,  jer  je radnik i dalje u radnom odnosu odnosno ugovor o radu i dalje je na snazi.

No, kako odobravanjem neplaćenog dopusta radni odnos nije prestao, poslodavac nakon isteka toga dopusta ima obvezu radnika ponovno primiti na rad pod istim uvjetima te ga ponovno prijaviti na obvezno mirovinsko i zdravstveno osiguranje.

Primjer odluke o odobrenju neplaćenog dopusta


Poslodavac  d.o.o., Adresa,  OIB: 12345678910, na temelju odredbe čl. 87. Zakona o radu, dana 14.03.2020. godine donosi


ODLUKU O ODOBRENJU NEPLAĆENOG DOPUSTA


Radniku  Peri Periću  odobrava  se  korištenje  neplaćenog  dopusta  u  razdoblju  od  15.03.2020. do 15.04.2020.
Za vrijeme neplaćenog dopusta miruju prava i obveze radnika iz radnog odnosa ili u vezi s radnim odnosom, odnosno, poslodavac će radnika odjaviti s mirovinskog i zdravstvenog osiguranja.
Radnik ima obvezu povratka na posao 16.04.2020. godine.

U slučaju neopravdanog izostanka radnika s rada na navedeni datum, isti će se smatrati neopravdanim izostankom kojemu krajnja posljedica može biti otkaz ugovora o radu.

Poslodavac:


    ___________________________


M. P.

Radnik:

primio dana_______________________


 

Neplaćeni dopust uz plaćanje mirovinskog i zdravstvenog

Člankom 11. stavkom 1. Pravilnika o doprinosima (Nar. nov., br. 2/09-128/17) propisana je primjena najniže mjesečne osnovice, sukladno članku 200. stavku 1. Zakona o doprinosima (Nar. nov., br. 84/08-115/16), za obračun doprinosa za razdoblje osiguranja u slučajevima kada poslodavac radniku ne isplati plaću za vrijeme u kojem radnik koristi neplaćeni dopust, sukladno propisima o radu, a za to vrijeme radni odnos nije prekinut.

Sukladno navedenim propisima, poslodavac koji ne isplaćuje plaću za vrijeme kada radnik koristi neplaćeni dopust niti je došlo do prestanka ugovora o radu, poslodavac može radniku obračunati doprinose za to razdoblje primjenom najniže mjesečne osnovice.

Pretplati se na ovaj RSS feed