Log in
Izdvojeno:

Ekonomsko/knjigovodstveni poslovi

  • Objavljeno u Poslovi

Tražimo djelatnike koji su spremni uložiti potrebno vrijeme u unapređenje svojih kompetencija i znanja, kako bi u konačnici suvereno vladali poslom za koji su zaduženi.

Pratimo pokazatelje učinkovitosti, pravovremenog, točnog i stručnog obavljanja poslova, pridržavanja rokova i točnosti informacija, te raspored poslova ovisi o navedenom.

Pitanja iz Upitnika služe za što adekvatniji raspored poslova i radnih mjesta, te dodjelu mentora po potrebi za početnike, te se ne očekuje da djelatnici na jednostavnijim radnim mjestima trebaju imati istu razinu znanja kao glavni knjigovođe, a o navedenom ovise također i plaće, bez obzira na stručnu spremu.

Svi koji imaju odgovarajuća znanja te kompetentno i efikasno vladaju poslom, u pravilu ne rade prekovremeno, niti vikendom. Nakon početnog perioda, zapošljavamo na neodređeno, isplaćujemo regres, uskrsnicu, božićnicu, dar u naravi i dar za djecu, a isplata plaća je uvijek 1. radni dan u mjesecu. S druge strane očekujemo interes za struku, temeljito i efikasno obavljanje posla i nadogradnju znanja u skladu s potrebama struke. Mogući su dogovori oko godišnjeg odmora, radnog vremena u slučaju posebnih obveza (djeca, zdravstveni pregledi) i sl.. Kao poslovna podrška djelujemo u Tehnološkom parku Varaždin (uz poneke beneficije i za naše djelatnike poput besplatnog parkinga, nekada i bazena i sl.). Složene i rijetke situacije, problematični klijenti i sl. rješavaju se u dogovoru sa starijim kolegama koji imaju ovlasti i načine rješavanja, ili prosljeđuju nadređenima. Ne očekujemo od novozaposlenih rješavanje nemogućih situacija, obzirom da je to uloga vodstva svake tvrtke. Službene mobitele i laptope ne trebate imati - jer Vas ne zovemo nakon završetka radnog vremena.

Uvijek smo otvoreni za prijave svih onih koji imaju motivaciju za posao ili učenje i osposobljavanje preko neke od mjera HZZ-a, bez obzira je li trenutno aktivan natječaj.

 

Poslijednja izmjena danaPetak, 14 September 2018 11:45

Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama.

Izjava o prihvaćanju "Cookie-a". Ova stranica koristi internetske "kolačiće" i slične tehnologije. Više informacija

Prihvaćam