Log in
Izdvojeno:

Stručno osposobljavanje na administrativno/knjigovodstvenim poslovima

  • Objavljeno u Poslovi

Stručno osposobljavanje namijenjeno je mladim visokoobrazovanim nezaposlenim kandidatima, kojima program omogućava da tijekom godinu dana rada steknu praktična i primjenjiva znanja i kompetencije za samostalno vođenje administracije i back officea manjih i srednjih tvrtki, te knjigovodstvenim poslovima.

Rad uključuje iskustvo sa konkretnim klijentima i tvrtkama uz pomoć i nadzor mentora te cijelog tima. U slučaju da postoji otvoreno radno mjesto, a polaznik pokaže vrhunski učinak i odgovornost prema dodijeljenim poslovima u skladu s očekivanjima, moguće je zapošljavanje nakon završetka programa.

Kakve polaznike tražimo:
Mlade, visokomotivirane osobe za poslove eKnjigovodstva i IT tehnologija, koje unatoč uspješno završenom školovanju, do sada nisu imale priliku zaposliti se. Priliku za rad na složenijim poslovima pružamo onima koje odlikuje želja za ostvarivanjem vrhunskih rezultata, odgovornost prema radnim zadacima i želja za unapređenjem vlastite efikasnosti i kompetencija.

Stručno osposobljavanje moguće je za kandidate sljedećih kvalifikacija i usmjerenja:

- Ekonomska usmjerenja

- Primjena informacijske tehnologije u poslovanju

- Upravni pravnici porezne struke

- Upravni pravnici javne uprave (uz predznanja iz srednje ekonomske)

HZZ trenutno ima i nove mjere poput osposobljavanja na radnom mjestu (do max 6 mj.), pripravništva itd., a uvijek je moguće poslati i otvorenu molbu.

Uz odgovarajuće predznanje iz srednje ekonomske, osposobljavanje na radnom mjestu je moguće i prije završetka fakulteta.

 

> OBRAZAC ZA PRIJAVU


 

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 22 August 2018 18:23

Direktiva o privatnosti i elektroničkim komunikacijama.

Izjava o prihvaćanju "Cookie-a". Ova stranica koristi internetske "kolačiće" i slične tehnologije. Više informacija

Prihvaćam