Log in

Asistent za kadrovske i knjigovodstvene poslove

  • Objavljeno u Posao

RADNI ODNOS NA ODREĐENO/NEODREĐENO

Za radno mjesto na kadrovskim i knjigovodstvenim poslovima, pozvani su kandidati ekonomskog usmjerenja te upravni pravnici sa stručnog poreznog studija (https://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij/strucni_porezni_studij). Raspored poslova, pozicija i plaća ovisi o prezentiranim vještinama i kompetencijama, a kandidati bez dovoljno iskustva mogu početi na jednostavnijim poslovima ili kroz osposobljavanje na radnom mjestu. Ako ste trenutno zaposleni sa zadovoljavajućom plaćom, ali želite promijeniti posao i djelatnost u kojoj radite, na novom poslu krećete od početnih pozicija na kojima plaće sigurno ne mogu biti kao na radnom mjestu na kojem ste se već dokazali. Stoga je preporuka da u navođenju početnih želja i očekivanja budete realni, koliko god to smatrate poslom na kojem biste jednoga dana mogli ostvariti svoj potencijal. Isto tako i mi nastojimo biti realni u očekivanjima od kandidata oko konkretno primjenjivih znanja nakon studija, pa čak i računovodstvenog smijera.

U upitniku su 2 trik pitanja, po kojima ocjenjujemo pronicljivost kandidata.

Da biste mogli popunjavati Google obrasce, morate biti prijavljeni u Google account (Gmail i sl.).

 > OBRAZAC ZA PRIJAVU


 

RAD PREKO STUDENT SERVISA / PRAKSA

Za rad preko Student servisa ili praksu mogu se prijaviti apsolventi, odnosno osobe završnih godina preddiplomskog ili diplomskog studija. Kandidati koji pokažu visoki interes i potencijal za savladavanje navedenih poslova, najčešće mogu nastaviti kod nas i osposobljavanje. Pitanja iz Upitnika su informativne prirode, te se od početnika ne očekuje poznavanje svih navedenih područja.

Da biste mogli popunjavati Google obrasce, morate biti prijavljeni u Google account (Gmail i sl.).

> OBRAZAC ZA PRIJAVU


 

OSPOSOBLJAVANJE NA RADNOM MJESTU

Stručno osposobljavanje namijenjeno je mladim visokoobrazovanim nezaposlenim kandidatima, kojima program omogućava da tijekom godinu dana rada steknu praktična i primjenjiva znanja i kompetencije za samostalno vođenje administracije i back officea manjih i srednjih tvrtki, te knjigovodstvenim poslovima.

Rad uključuje iskustvo sa konkretnim klijentima i tvrtkama uz pomoć i nadzor mentora te cijelog tima. U slučaju da postoji otvoreno radno mjesto, a polaznik pokaže vrhunski učinak i odgovornost prema dodijeljenim poslovima u skladu s očekivanjima, moguće je zapošljavanje nakon završetka programa.

Kakve polaznike tražimo:
Mlade, visokomotivirane osobe za poslove eKnjigovodstva i IT tehnologija, koje unatoč uspješno završenom školovanju, do sada nisu imale priliku zaposliti se. Priliku za rad na složenijim poslovima pružamo onima koje odlikuje želja za ostvarivanjem vrhunskih rezultata, odgovornost prema radnim zadacima i želja za unapređenjem vlastite efikasnosti i kompetencija.

Stručno osposobljavanje moguće je za kandidate sljedećih kvalifikacija i usmjerenja:

- Ekonomska usmjerenja

- Primjena informacijske tehnologije u poslovanju

- Upravni pravnici porezne struke

- Upravni pravnici javne uprave (uz predznanja iz srednje ekonomske)

HZZ trenutno ima i nove mjere poput osposobljavanja na radnom mjestu (do max 6 mj.), pripravništva itd., a uvijek je moguće poslati i otvorenu molbu.

Uz odgovarajuće predznanje iz srednje ekonomske, osposobljavanje na radnom mjestu je moguće i prije završetka fakulteta.

Da biste mogli popunjavati Google obrasce, morate biti prijavljeni u Google account (Gmail i sl.). 

> OBRAZAC ZA PRIJAVU


 

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 23 January 2020 22:56