virtualni-ured.net

A+ R A-

Besplatni knjigovodstveni program

Rate this item
(1 Vote)

Valdez d.o.o. svim firmama koje ugovore knjigovodstvene usluge daje pristup za besplatno korištenje online programa za knjigovodstvo.

Ukoliko koristite naše knjigovodstvene usluge, nema potrebe za dodatnim programima za izradu računa i ponuda, a uvid u stanje vaših poslovnih knjiga imate kada god to poželite.

Iskustva stjecana još od vremena kada nije postojao Google ni internet u obliku u kojem ga danas poznajemo, omogućuju nam da možemo ponuditi kompletnu uslugu iz područja knjigovodstva, IT podrške i online poslovanja.

Naši djelatnici koriste sve prednosti dostupnih tehnologija, a u novije vrijeme i korisnici imaju sve veće zahtjeve u tom smislu.

U vrijeme sve veće konkurencije i otežanog poslovanja potrebno je donositi brze odluke, a za to su Vam potrebne ažurne i točne informacije. Sustav online knjigovodstva omogućuje Vam trenutnu akciju, jer svojim poslovnim podacima možete pristupiti sa bilo koje lokacije 0-24h dnevno.

 

Počeci Interneta u Hrvatskoj datiraju u jesen 1991. godine kad je skupina entuzijasta s Instituta "Ruđer Bošković" u Zagrebu u suradnji s HPT-om povezala Institut sa svijetom koristeći X.25 vezu s Amsterdamom.

Globalno je internet nastao 1969 godine kao Arpanet, vojna komunikacijska mreža. Njegova pojednostavljena verzija počela se širiti 80-tih godina, a internet kakav danas poznajemo nastao je početkom 1990 zahvaljujući Britancu Tumu Berners-Liju, koji je napravio WWW - grafički orjentirane dijelove interneta i protokola za njih kao i HTML- opisni jezik interneta.

Dodaj komentar/ Postavi upit

Svi odgovori su osobni stav autora, te su informativne prirode. Za obvezujući odgovor kontaktirajte nadležno državno tijelo.


Sigurnosni kod Obnovi

Follow us on Twitter

Pitajte

Email
Predmet
Telefon
Upit
Unesite znakove:ukhupajt
 
 Pošalji kopiju na svoj email
   
 

Anketa

Ovdje sam:

Predaja dokumenata elektroničkim putem, preko sustava:

  • ePorezna
  • eFina
  • eRegos
  • eMirovinsko
  • eZdravstveno

Predbilježba na newsletter

Fiskalne blagajne - mobilni uređaji za fiskalizaciju računa

Pre... Slij...